Cucerirea scoțianului

Cucerirea scoțianului
Author:
Series: Trilogia Penword, Book 3
Genres: Dragoste, Fictiune, Istorie
Tags: Anglia, Europa, Europa de Nord, Europa de Sud, Marea Britanie, Scotia, Spania
Publisher: Lider
Publication Year: 2014
Length: 460

Aceeaşi familie Penword, o nouă poveste de iubire ...
Lady Marina, o nobilă extrem de hotărâtă, este pusă în faţa celei mai dificile decizii: trebuie să aleagă între iubirea vieţii ei şi devotamentul faţă de familie şi prieteni.

About the Book

Cel mai bun prieten al ei este pe cale de a fi spânzurat, iar Marina, disperată, apelează la singura persoană care ar putea s-o ajute – Brandon McGregor, un scoţian extrem de arogant şi posesiv, dar pe care eroina noastră îl iubeşte cu pasiune. Brandon o dispreţuieşte şi o consideră o scorpie manipulatoare şi fără suflet, o trădătoare care nu merită niciun pic de încredere. Marina este la cumpăna vieţii. Dacă-şi salvează prietenul, îşi pierde şansa la iubire…

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cucerirea scoțianului
Average rating:  
 0 reviews
Other Carti-calatoare in "Trilogia Penword"
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS