Culoarea norocului. Desprinderea

Culoarea norocului. Desprinderea
Author:
Genres: Dragoste, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Est, România
Publisher: Nemira
Publication Year: 2014
Length: 264

Timp de 25 de zile, dimineţile Anei au început toate la fel. La ora 8 fix suna ceasul. În prima dimineaţă din aceste 25, s-a trezit buimacă. Seara luase un calmant slab, să poată dormi.

About the Book

Nu şi-a adus aminte imediat ce se-ntâmplase cu ea, nu numai din cauza sedativului, ci mai ales de la mirosul de cafea proaspătă, care venea din bucătărie. Asta presupunea că Mihai se sculase înaintea ei şi în mod normal acum trebuia să fie înapoi în pat, lângă ea. Le plăcea să facă dragoste dimineaţa, când în apartamentul lor însorit se răspândea aroma primei ceşti de cafea. (…)

Se iscase niţică vânzoleală în apartamentul cu 3 camere, mobilat bine şi cu gust, timp în care Ana încercase să-l privească atent, ca pe un bărbat însă, nu ca pe cel de care depindea viaţa ei. Şi i-a plăcut. Să fi avut 55 de ani, era înalt şi masiv, fără să fie gras, mergea uşor adus de spate, clătinându-se alintat în stilul jucătorilor de tenis când intră pe teren.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Cumpără de pe Nemira.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Culoarea norocului. Desprinderea
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS