Cum e. Mercier și Camier

Cum e. Mercier și Camier
Author:
Genre: Literatură clasică
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Leda
Publication Year: 2005
Length: 324

Remarcabila scriitura originala si viziune indrazneata care i-au adus in 1969 Pemiul Nobel fac din Samuel Beckett unul dintre cei mai inovatori artisti ai secolului XX. Volumul de fata reprezinta o editie revizuita, reunind doua texte in proza ale lui Beckett, remarcabil talmacite in limba romana.

About the Book

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Cum e. Mercier și Camier
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS