Despre om și societate

Despre om și societate
Author:
Genres: Filosofie, Literatură clasică, Politica
Tags: Anglia, Europa, Europa de Nord, Marea Britanie
Publisher: All
Publication Year: 2011
Length: 104

Thomas Hobbes (1588-1679) este unul dintre parintii liberalismului in gandirea politica. Textele de fata reprezinta cel mai important segment din Leviathan - cea mai importanta lucrare a lui Hobbes, scrisa in 1651, care poate fi considerat pe buna dreptate punctul de pornire al trecerii de la sabie la cuvant ca principala arma in politica.

About the Book

Cititorul poate descoperi in aceste pagini un filosof care s-a aplecat asupra temei societatii cum putini au facut-o inainte de secolul XX, intrucat acesta este „miezul fierbinte“ al gandirii hobbesiene, pe care arhicunoscutele sintagme „starea de natura“ si bellum omnium contra omnes nu au reusit niciodata sa-l scoata la iveala.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Despre om și societate
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS