Dicționar khazar

Dicționar khazar
Author:
Genres: Istorie, Literatura contemporana
Tags: Croatia, Europa, Europa de Sud, Serbia
Publisher: Paralela 45
Publication Year: 2005
Length: 362

Fascinantul Dictionar khazar comprima criptic avatarurile neamului Pavicilor, sarbi ortodocsi din Croatia care, in ajunul anului 1670, au fost convertiti fortat la unitarianism, apoi la catolicism, ca, pana la urma, sa parcurga drumul inapoi catre ortodoxie.

About the Book

Asadar, Intoarcerea nu este doar parabola galcevei khazare pe care o insufleteste Milorad Pavic in romanul sau cu ecouri cosmice, ci chiar `drumul spre centru` despre care vorbea Mircea Eliade: iesirea din istoria profana si intrarea in centrul lumii.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dicționar khazar
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS