Diego de Zama

Diego de Zama
Author:
Genre: Fictiune
Tags: America de Sud, Argentina, Paraguay
Publisher: Univers
Publication Year: 1988
Length: 286 pag

Publicat pentru prima dată în 1956, "Zama" este considerat unanim ca fiind unul dintre cele mai mari romane ale secolului XX, în limba spaniolă.

About the Book

Cu o scriere frumoasă și precisă, Antonio Di Benedetto spune povestea existenței solitare a lui Don Diego de la Zama, un oficial al coroana spaniole în Asuncion, Paraguay. La sfârșitul secolului XVIII, Don Diego isi asteapta transferul catre Buenos Aires…

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Diego de Zama
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS