Dispărut fără urmă

Dispărut fără urmă
Author:
Genres: Fictiune, Horror&Thriller&Mister
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Lider
Publication Year: 2009
Length: 456

Celebrul autor HARLAN COBEN, o prezenta obisnuita in varful topurilor americane, este castigatorul a trei premii prestigioase: Edgar, Shamus si Anthony. In cartea de fata este abordat un subiect complex, prezentat intr-o succesiune de situatii absolut surprinzatoare, ce il absoarbe pe cititor pana la ultima pagina. Pentru copilul Will Klein, fratele sau mai mare, Ken, are aura unui erou. Pana intr-o zi cand, acuzat de violarea si omorarea fiicei unor vecini, Ken dispare pur si simplu. In ciuda dovezilor incriminatoare, familia sa nu poate accepta ideea ca cel cu care se mandresc atat de mult, campion de tenis si unul dintre cei mai chipesi baieti, ar putea fi autorul unei asemenea fapte abominabile. Cum nu s-a mai auzit nimic despre el, toata lumea este convinsa ca a disparut pentru totdeauna.

About the Book

Dar, dupa unsprezece ani, Will gaseste dovezi ca fratele sau traieste. Este doar inceputul intr-un lung sir de intamplari uimitoare, ce vor scoate la iveala adevaruri socante. Ignorand amenintarile primite, Will este hotarat sa continue cercetarile pana la capat. Iar surprizele se tin lant…

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dispărut fără urmă
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS