Doi ani de vacanță

Doi ani de vacanță
Author:
Genres: Actiune&aventura, Cărți pentru copii, Fictiune, Literatură clasică
Tags: Australasia, Noua Zeelanda, Oceania
Publisher: Adevarul
Publication Year: 2011
Length: 340

Dacă o carte, pentru a stârni interesul cititorului, are nevoie aprioric de un titlu incitant, ei bine, Jules Verne a reuşit acest lucru cu brio. Căci, nu-i aşa, pe cine nu l-a dus gândul, elev fiind, şi nu numai, la o vacanţă prelungită! Plecaţi din Aukland, Noua Zeelandă, într-o călătorie pe ocean, cei cincisprezece eroi ai prolificului Jules Verne au avut parte nu doar de doi ani de vacanţă neobişnuită, cu nenumărate peripeţii, ci chiar s-au confruntat cu situaţii de-a dreptul dramatice.

About the Book

Prima – o furtună năprasnică. Naufragiaţi pe o insulă pustie, aidoma celebrului Robinson Crusoe, Briant şi camarazii săi învaţă, nu uşor, să supravieţuiască. Un struţ cam leneş, zmeul buclucaş, arborele de vacă, şalupa de pe „Severn“, bandiţii lui Walston, guanacul ucis de glonţ, salva de tun a lui Moko – iată doar câteva dintre reperele acestei vacanţe inedite, al cărei happy-end nu putea să lipsească.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Doi ani de vacanță
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS