Don Camillo. Lume măruntă

Don Camillo. Lume măruntă
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Sud, Italia
Publisher: Vellant
Publication Year: 2008
Length: 352

Don Camillo, un preot atipic, si Peppone, primarul comunist sunt cele doua personaje pitoresti care dau coerenta acestui volum de proze scurte. Fiecare text surprinde cate una dintre disputele incrancenate ale celor doi, iar rezultatul este o cascada de ras. Asemeni unor copii rasfatati si artagosi, cei doi se „tin scai“, avand intotdeauna cate ceva de reprosat unul altuia. Farsele si incurcaturile amuzante se inlantuie, fiecare povestire fiind scena a noi si noi rasturnari de situatie.

About the Book

Don Camillo este o carte relaxanta, scrisa cu mult umor si cu o fina ironie. Printre randurile ce descriu lumea marunta a satului Bassa sunt ascunse valori ca prietenia, generozitatea, placerea de a trai, caracteristice atat preotului iute la manie cat si primarului incapatanat.

O carte relaxanta, scrisa cu mult umor si cu o fina ironie, despre disputele incrancenate dintre un preot atipic si un primar comunist. O colectie de povestiri devenita simbol national, tradusa in zeci de limbi si vanduta in milioane de exemplare.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Don Camillo. Lume măruntă
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS