Dr. Arrowsmith

Dr. Arrowsmith
Author:
Genres: Fictiune, Literatură clasică, Știință
Tag: Caraibe
Publisher: Lider
Publication Year: 2005
Length: 560
SINCLAIR LEWIS (1885-1951) face parte din pleiada de clasici de la inceputul secolului XX care a lasat mostenire o adevarata comoara literara. In anul 1930 i s-a decernat Premiul Nobel pentru Literatura. Fiind supranumit Dickens al Americii, el si-a cistigat o mare popularitate printre cititori.
About the Book
Cel mai bun dintre romanele sale, Dr. Arrowsmith, readuce in discutie o veche dilema: poate medicul sa refuze sa aplice un tratament experimental unui pacient, fiind convins ca fara acesta pacientul respectiv va muri? Sau trebuie sa aplice o procedura riscanta si netestata inca, dar care ii poate salva viata? Tinarul Martin Arrowsmith, doctor si cercetator, se confrunta cu aceasta problema de constiinta cind este trimis intr-o insula din Caraibe, unde izbucnise o epidemie de ciuma bubonica. Luptind intre umanismul innascut, rigoarea stiintifica si curiozitate, dr. Arrowsmith ia o decizie care va avea consecinte catastrofale pe plan personal si care ii va afecta cariera pentru mult timp. Un roman surprinzator de actual pentru timpurile noastre cind cercetarea stiintifica ofera nu numai satisfactii ci si mari deziluzii, iar testarea produselor farmaceutice continua sa se faca, in ultima faza, tot pe niste „cobai umani”.
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Dr. Arrowsmith
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS