Drama de la Belgrad (1903)

Drama de la Belgrad (1903)
Author:
Genre: Istorie
Tags: Europa, Europa de Sud, Serbia
Publisher: Editura Scrisul Românesc Craiova
Publication Year: 1932
Length: 315

Numeroase ilustrații și fotografii de epocă.

About the Book

Drama de la Belgrad reconsituie un episod sângeros din istoria Serbiei, acela al asasinării regelui Alexandru I al Serbiei și a sotiei sale, regina Draga, de către gruparea teroristă panslavistă Mâna Neagră. Cei doi sunt uciși bestial cu lovituri de sabie și focuri de pistol în noaptea de 10-11 iunie 1903, trupruile mutilate fiindu-le aruncate apoi de pe balconul palatului. Cei doi frați ai reginei vor fi și ei executați pe 11 iunie, prin împușcare.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Drama de la Belgrad
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS