După douăzeci de ani

După douăzeci de ani
Author:
Genres: Fictiune, Istorie, Literatură clasică
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Adevarul
Publication Year: 2009
Length: 784 (2 volume)

Aventurile muschetarilor continua in romanul Dupa douazaci de ani scris de Alexandre Dumas. Cei patru prieteni, Athos, Porthos, Aramis si d’Artagnan, sunt si de aceasta data de nedespartit. Dupa ce-si demonstreaza vitejia in Cei trei muschetari, d’Artagnan este acum locotenent. Si cei trei prieteni ai sai si-au schimbat vietile: Athos devine contele de La Fere in urma mostenirii unei mosii de langa Blois (mosia Bragelonne) si infiaza un copil pe care il creste - Raoul (care va deveni mai tarziu vicontele de Bragelonne). Si Porthos are cu ce se lauda: isi cumpara trei castele si devine domnul Porthos Du Vallon de Bracieux si de Pierrefonds. Iar Aramis devine abatele d’Herblay, la o manastire...
Chiar si asa, dupa 20 de ani de la aventurile din Cei trei muschetari, cei patru prieteni sunt la fel de aventurosi. Ei se vor lupta acum cu fiul lui Mylady de Winter, Mordaunt, cu Regina Ana de Austria, dar si cu Mazarin, noul cardinal precum si cu generalul Oliver Cromwell.

About the Book

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

După douăzeci de ani
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS