Emma

Emma
Author:
Genres: Carte ecranizata, Dragoste, Fictiune, Literatură clasică, Umor
Tags: Anglia, Europa, Europa de Nord, Marea Britanie
Publisher: Leda
Publication Year: 2004
Length: 432

„Desigur, asa cum scrie Wayne C. Booth, «daca nu vom izbuti sa observam greselile Emmei pe masura ce transpar in tesatura ironica a cartii de la un rand la altul, nu vom putea gusta pe deplin comedia care ne este rezervata.

About the Book

Pe de alta parte, daca nu vom izbuti s-o indragim asa cum prevazuse Jane Austen, daca nu vom izbuti s-o indragim tot mai mult pe masura ce povestirea inainteaza, nu vom putea spera intr-un deznodamant – casatoria fericita si binemeritata cu Knightley fiind o urmare a schimbarii sale – si nici nu vom putea s-o consideram ca indreptatita in momentul in care se va produce. Orice incercare de a rezolva problema, fie prin suprimarea simpatiei, fie prin tulburarea perspectivei lucide asupra greselilor sale, ar fi fatala». Mai mult decat un roman de dragoste si/ sau casatorie – desi atat una cat si cealalta sunt subiectele predilecte ale Janei Austen – Emma este romanul unei «ucenicii», al unei modelari de sine treptate, prin recunoasterea personalitatii si nazuintelor celorlalti.“ – Ecaterina Ion

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Emma
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS