Eseu despre orbire

Eseu despre orbire
Author:
Genres: Carte ecranizata, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Sud, Portugalia
Publisher: Polirom
Publication Year: 2013
Length: 276
ISBN: 9789734623495

Eseu despre orbire a fost ecranizat în anul 2008, înregia lui Fernando Meirelles, cu Julianne Moore și Mark Ruffalo în rolurile principale.

Premiul Nobel pentru Literatură 1998.

About the Book

Eseu despre orbire este un roman cutremurător, o mărturie a neîncrederii autorului în societatea contemporanăincapabilă și gestioneze și și rezolve crizele. Într-un oraș anonim, populat de personaje fără nume, izbucnește o boală îngrozitoare ce provoacă orbirea. Fără o cauză aparențăîn afarăde cea morală, oamenii își pierd, unul cîte unul, vederea și barbaria se dezlănțuieUnică reacție a politicienilor este represiunea, urmată în curînd de apariția lagărelorDin motive necunoscute, o singură persoană scapă de flagel – soția unui medic, cea care îi va conduce pe oameni spre lumina.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Cărturești.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Eseu despre orbire
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS