Fântâna singurătății

Fântâna singurătății
Author:
Genres: Dragoste, Fictiune, Literatură clasică
Tags: Anglia, Europa, Europa de Nord, Europa de Vest, Franta, Marea Britanie
Publisher: Domaco
Publication Year: 1993
Length: 375

Stephen pare a fi copilul ideal al unor părinți aristocrați: bun la scrimă, călăreț desăvârșit și elev silitor.  Stephen devine un erou de război, un scriitor de succes și un iubit loial, protector. Dar Stephen este femeie, iar iubitele ei sunt femei. Și pe măsură ce se lasă condusă de ambiții într-o societate care o limitează, , Stephen este forțat să ia decizii disperate.

About the Book

Fântâna singurătății a fost interzisă pentru obscenitate când a fost publicat în 1928. A devenit un bestseller internațional și timp de decenii a fost cel mai faimos roman despre lesbianism. A influențat modul în care este înțeleasă dragostea între femei, pentru secolul al XX-lea și nu numai.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fântâna singurătății
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS