Farmecul negru

Farmecul negru
Author:
Genres: Literatura contemporana, Razboi
Tags: Africa, Africa de Nord, Algeria, Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: RAO
Publication Year: 2016
Length: 288

Marc Forcin e mincinos, alcoolic, cinic şi desfrânat, şi încă din copilărie, dar are această „luciditate artistică“, o anumită vioiciune a spiritului şi o poezie personală care ne fac să devenim dependenţi de lectura cărţii Farmecul negru.

About the Book

El ajunge în Algeria şi lipsa de experienţă într-ale vieţii, în general, îl face să trăiască episodul ăsta foarte diferit de „însoţitorii“ lui, accentuându-i, pe de-o parte, trăsăturile cele mai întunecate ale personalităţii şi, pe de altă parte, claustrându-l, efectiv, în sfera viciilor lui. Cu o naraţiune la persoana I singular în cea mai mare parte, romanul e autobiografic, de acţiune (războiul din Algeria ocupă o parte însemnată din subiect), dar şi unul în care cinismul şi depravarea reunite în personajul Marc Frocin îi conferă lucrării un gen aparte.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Farmecul negru
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS