Farul de la capătul lumii

Farul de la capătul lumii
Author:
Genres: Cărți pentru copii, Fictiune
Tags: America de Sud, Argentina
Publisher: Adevărul
Publication Year: 2010
Length: 320

Farul de la capatul lumii

Vasquez, Moriz si Felipe sunt trei paznici ai farului unei insulei argentiniene. Doi dintre ei sunt ucisi de niste pirati, iar singurul supravietuitor, Vasquez, e nevoit sa astepte cateva luni pana ce va fi salvat de vaporul „Santa Fe“. Intre timp insa, trebuie sa supravietuiasca atacurilor piratilor. Din fericire, in scurta vreme, Vasquez se imprieteneste cu un naufragiat de pe vasul „Century“, John Davis. Cei doi isi vor uni fortele pentru a lupta cu piratii si a-i impiedica pe acestia sa fuga in Pacific. Incearca, fara sorti de izbanda, sa le atace nava, „Carcante“, exact in momentul cand aceasta se desprinde de tarm... A doua tentativa este si mai palpitanta, Vasquez furisandu-se la bordul „Carcantei“, unde monteaza o bomba...

About the Book

Un bilet la loterie

De data aceasta, Jules Verne nu se concentreaza doar asupra aventurilor personajelor principale, vrand, mai degraba, sa dea o lectie de morala cititorului. Astfel, urmarim povestea unui bilet de loterie in jurul caruia se tes o multime de intrigi. Logodnicul Huldei Hansen, o fata sarmana, dispare in chip misterios pe cand era la pescuit si se banuieste ca ar fi naufragiat pe langa coasta Americii de Nord, in zona insulei Terra Nova. Singura dovada care ramane in urma lui este un bilet de loterie pe care il pusese intr-o sticla si il aruncase in apa in momentul in care ambarcatiunea in care se afla a esuat. Biletul este, in cele din urma, gasit de Hulda, dar aceasta il vinde, neconstientizand valoare lui. Desigur, biletul se dovedeste a fi castigator, iar ironia situatiei nu intarzie sa apara…

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Farul de la capătul lumii
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS