Fecioara din Siena

Fecioara din Siena
Author:
Genres: Dragoste, Fictiune
Tags: Europa, Europa de Sud, Italia
Publisher: Alma
Publication Year: 2015
Length: 304

Implinirea a nouasprezece ani ii aduce sfarsitul sperantelor... si puterea de a lupta pentru dragoste.
Palio: cea mai periculoasa si disputata cursa de cai din Siena. Un an de pregatiri, zece calareti, trei tururi de piazza – si totul se termina intr-o clipa. Dar in anul 1723, competitia nu reprezinta doar obisnuita rivalitate de moarte dintre cartierele orasului. Caci pentru doua femei din publicul care asista cu sufletul la gura, in joc este mult mai mult decat premiul atat de disputat.

About the Book

Pentru Pia de Tolomei, cea mai frumoasa femeie din Siena, cursa este ultima ei sansa de a scapa de casatoria cu un barbat nemilos si violent. Pentru Violante de Medici, ducesa de Siena, este inceputul a ceea ce dusmanii ei doresc sa fie ultima ei luna de conducatoare a orasului. Aparitia in ultima clipa a unui calaret necunoscut nu numai ca va schimba radical viata Piei si pe cea a lui Violante, dar va influenta si viitorul familiei de Medici.

Caci Riccardo Bruni, fiul unui simplu potcovar sienez, se va indragosti de Pia, descendenta unei familii nobile, amenintand fara sa stie echilibrul fragil de intrigi si influente care conduc orasul de zeci de ani. Iar dezvaluirea originii sale misterioase ar putea reprezenta un blestem sau o mantuire nu doar pentru destinul orasului, ci si pentru al celor doua femei.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fecioara din Siena
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS