Femeia comestibilă

Femeia comestibilă
Author:
Genres: Carte cu bucate, Dragoste, Fictiune, Literatura contemporana
Tags: America de Nord, Canada
Publisher: Leda
Publication Year: 2008
Length: 408

Marian este o tanara cat se poate de normala: ii place slujba pe care o are, colega nonconformista cu care imparte apartamentul, logodnicul de invidiat.

About the Book

Toate merg bine, la inceput, pana cand subconstientul ei o ia razna si ii saboteaza planurile de nunta, rutina zilnica si… digestia. Ea descopera ca maritisul e o idee pe care, literalmente, nu poate sa o inghita.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Femeia comestibilă
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS