Festinul leilor. Saga familiei Courtney, Vol. 1

Festinul leilor. Saga familiei Courtney, Vol. 1
Author:
Series: Saga familiei Courtney, Book 1
Genres: Actiune&aventura, Dragoste, Familie, Fictiune, Istorie
Tags: Africa, Africa de Sud, Republica Africa de Sud
Publisher: RAO
Publication Year: 2005
Length: 576

Romanul care deschide saga familiei Courtney îşi începe acţiunea spre sfârşitul secolului XIX, în perioada goanei după aur din Africa, pe când coloniştii englezi încă încercau să îmblânzească sălbăticia acelei lumi noi.

About the Book

Povestea se centrează asupra celor doi fii gemeni ai familiei Courtney. Două caractere distincte, cu două destine total diferite, urmărind transformarea lor din copii în bărbaţi. Soarta, războiul şi intrigile unei femei geloase îi îndepărtează încetul cu încetul şi Sean, aventurierul familiei, porneşte în căutarea propriului drum în viaţă. Un carusel în care ajunge să cunoască bogăţia şi sărăcia, prietenia şi ura, dragostea şi disperarea. Însă viaţa merge mai departe şi promisiunile viitorului încă sunt necunoscute familiei Courtney.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Cărturești.ro

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe LibrăriaDelfin.ro

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Festinul leilor. Saga familiei Courtney, Vol. 1
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS