Fidelități

Fidelități
Author:
Genres: Dragoste, Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Nemira
Publication Year: 2016
Length: 160

Are 54 de ani și se teme de bătrânețe. De câțiva ani, își împarte viața între soția de la Marsilia și amanta de la Paris. Dar viața dublă nu e tocmai un ideal. Prin urmare, trebuie să aleagă.

About the Book

Retras în singurătatea biroului, vrea să-și hotărasca viitorul în câteva ore. Să rămâna cu tânăra Alix, cum ar face mulți? Sau să-și continue viața cu soția pe care încă o iubește? Își aduce aminte tot: cum a cunoscut-o pe Alix și a avut impresia că-și regăsește tinerețea, cum a spus primele minciuni, cum s-a simțit vinovat, cum s-a trezit într-o relație extraconjugală… Trecutul și prezentul le știe prea bine, dar viitorul?

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fidelități
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS