Focul. Jurnalul unei grupe de luptă

Focul. Jurnalul unei grupe de luptă
Author:
Genre: Razboi
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Aldo Press
Publication Year: 2013
Length: 397

În jurul morţilor roiesc scrisorile care, în timp ce erau depuşi pe pământ, au alunecat din buzunare sau din cartuşiere. Pe unul din aceste albe petice de hârtie care bat din aripă în vânt, dar pe care noroiul le ţine încleiate, citesc, aplecându-mă puţin, această frază: „Dragul meu Henri, ce vreme frumoasă e de ziua ta.

About the Book

” Omul e pe burtă: are şalele spintecate de la un şold la celălalt printr-o brazdă adâncă: capul e pe jumătate întors; se vede ochiul scobit, în timp ce pe tâmplă, pe obraz şi pe gât a crescut un fel de mucegai verde. FOCUL- Un impresionant şi realist roman de război al celebrului autor francez Henri Barbusse.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Focul. Jurnalul unei grupe de luptă
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS