Fratele Grimm

Fratele Grimm
Author:
Genres: Horror&Thriller&Mister, Politista
Tags: Europa, Europa de Vest, Germania
Publisher: RAO
Publication Year: 2007
Length: 384

"Un monstru de care fiecare copil s-a temut în copilărie...dacă v-aţi închipuit că thrillerul poliţist este un gen care nu mai are nimic nou de oferit, citiţi-l pe Craig Russell." Mo Hayder

About the Book

Hansel si Gretel, Frumoasa-din-pădurea-adormită, Scufiţa-Rosie…Poveştile fraţilor Grimm sunt reconstituite, repovestite cu cadavre umane. Un psihopat care işi spune fratele Grimm terorizează Hamburgul,ucigând oameni nevinovaţi, numai pentru a „reînvia” personajele celebrilor lingvişti germani. Jan Fabel şi echipa sa pornesc în căutarea unui ucigaş care exploatează cele mai adânci şi mai întunecate temeri ascunse în poveşti străvechi. Un prădător ucide şi apoi dispare în întuneric.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Fratele Grimm
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS