Funia

Funia
Author:
Genres: Literatură clasică, Razboi
Tags: Europa, Europa de Nord, Finlanda
Publisher: Univers
Publication Year: 1974
Length: 126
About the Book

Născut în anul 1928, în familia unui subofițer finlandez, Veijo Meri avea să fie influențat hotărâtor în formarea sa de anii războiului, la al cărui sfârșit împlinise doar 16 ani. Cele mai importante opere ale sale: „Funia”(1957) – o ingenioasă proză în care absurditatea și tragismul războiului se transfigurează într-o parabolă grotescă – și „Chit!”(1961)

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Funia
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS