Gabriela

Gabriela
Author:
Genres: Carte ecranizata, Fictiune, Literatura contemporana
Tags: America de Sud, Brazilia
Publisher: Univers
Publication Year: 2012
Length: 448

Publicat in 1958, Gabriela este considerat prima capodopera a lui Jorge Amado.

About the Book

Romanul poate fi citit ca o poveste de dragoste neobisnuita intre doua personaje venind din lumi foarte diferite: Nacid Saab, proprietarul bogat, de origine siriana, al unui bar din Ilheus, si Gabriela, o tanara mulatra in firea careia se contopesc senzualitatea, simplitatea si inocenta. Dar nu este singura lectura a romanului, constituit ca o fresca a Braziliei in anii 1920, o descriere satirica a aspiratiilor Americii Latine spre„modernitate“ si in acelasi timp o celebrare a culturii populare braziliene si a celor mai pretuite placeri ale ei – mancarea, dansul, dragostea si rasul.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gabriela
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS