Germenul Andromeda

Germenul Andromeda
Author:
Genres: Carte ecranizata, Horror&Thriller&Mister, Science-fiction
Tags: America de Nord, Statele Unite ale Americii
Publisher: Univers
Publication Year: 1976
Length: 272

Germenul Andromeda (The Andromeda Strain) este un roman științifico-fantastic tehno-thriller din 1969 de Michael Crichton. Romanul descrie eforturile unei echipe de oameni de știință care investighează izbucnirea unei epidemii mortale extraterestre în Arizona.

About the Book

Germenul Andromeda a apărut în lista celor mai bine vândute cărți întocmită de New York Times, propulsându-l pe Michael Crichton ca scriitor de top al genului. (ro.wikipedia.org)

Disponibil doar în anticariate.

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Germenul Andromeda
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS