Golful francezului

Golful francezului
Author:
Genres: Actiune&aventura, Carte ecranizata, Dragoste, Fictiune, Istorie
Tags: Anglia, Europa, Europa de Nord, Europa de Vest, Franta, Marea Britanie
Publisher: Adevărul Holding
Publication Year: 2009
Length: 254

Personajul principal, Dona, face o vizită la proprietatea ei din Navron, comitatul Cornwall, Anglia. Aici, descoperă că, în golful situat pe domeniul ei, se ascunde un temut pirat francez care îi înspaimântase pe toţi locuitorii ţinutului.

About the Book

Cunoscându-l îndeaproape pe Jean-Benoit Aubrey, Dona îşi dă seama că are de-a face cu un om educat şi citit, cu mult superior soţului ei. Între cei doi se înfiripă o frumoasă poveste de dragoste, în care fiecare îşi riscă viaţa sau reputaţia pentru celălalt.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Golful francezului
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS