Gomora. Cealaltă mafie a Italiei

Gomora. Cealaltă mafie a Italiei
Author:
Genres: Istorie, Non-fictiune, Politista
Tags: Europa, Europa de Sud, Italia
Publisher: Univers
Publication Year: 2009
Length: 368

Cat valoreaza viata unui om care a atras asupra lui mania Camorrei? Roberto Saviano, tanarul jurnalist italian care a scris Gomora, stie foarte bine raspunsul. Condamnat la moarte de membrii camorrei, autorul este obligat sa traiasca pazit de politie douazeci si patru de ore din douazeci si patru si sa-si schimbe frecvent adresa pentru a-si pierde urmele.

About the Book

Cartea-document scrisa de Roberto Saviano a devenit un fenomen in lumea literara la scurt timp dupa aparitia sa in anul 2006 : tradusa in peste patruzeci de limbi, vanduta in mai mult de un million de exemplare, Gomora se numara printre cele mai faimoase carti ale ultimului deceniu. Acest reportaj tulburator despre crima organizata din sudul Italiei, scris la prima persoana, este un hibrid greu de descris : investigatie, polemica politica, descriere a unei realitati istorice, autobiografie, totul intergrat in viziunea caleidoscopica a unei sensibilitati exacerbate. Pe strazile labirintice ale orasului Napoli, in apropierea gropilor de gunoaie cu deseuri toxice, in traiectoria gloantelor ucigase, in tranzactiile economice la scara mare, in traficul de droguri care foloseste drept cobai fiinte omenesti, in containerele inghetate in care sunt stivuite cadavre de chinezi, Camorra este atotprezenta. Iar viata unui om nu valoreaza nici macar cat glontul cu care va fi ucis.

Cumpără de pe Elefant.ro

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gomora. Cealaltă mafie a Italiei
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS