Gustul sâmburilor de măr

Gustul sâmburilor de măr
Author:
Genres: Fictiune, Horror&Thriller&Mister
Tags: Europa, Europa de Vest, Germania
Publisher: Trei
Publication Year: 2012
Length: 248

O casa bantuita de amintiri si secrete de mult ingropate.

La moartea Bertei, cele trei fiice ale sale – Inga, Harriet si Christa –, precum si nepoata ei, Iris, se reintalnesc in casa parinteasca de la Bootshaven, undeva in nordul Germaniei, pentru a citi testamentul. Spre marea ei surpriza, Iris mosteneste conacul cel vechi. Bibliotecara la Freiburg, Iris nu intentioneaza sa pastreze aceasta locuinta indepartata de viata ei de zi cu zi. Numai ca, pe masura ce redescopera fiecare camera si fiecare colt al gradinii minunate ce inconjoara casa, amintirile ei se trezesc, urzind povestea zguduitoare a trei generatii de femei care s-au perindat pe acolo.

Secrete soptite la umbra copacilor, vechi rivalitati, mosteniri, adultere, idile de-o vara, subiecte pe care toata lumea le trece sub tacere sau de care nimeni nu vrea sa-si aminteasca: Gustul samburilor de mar este o saga speciala impregnata de vraja si mister.

About the Book

„Cuvintele secrete” erau cel mai greu de gasit, asa se si cuvenea. […] Un microb era ceva periculos, invatasem asta de mica, dar pe undeva imi inspira mila, pentru ca nu era altceva decat un mic rob, prins in celula lui fara putinta de scapare, obligat prin natura lui sa serveasca unor scopuri infame. Cu mos Mondeala, care se misca asa cum il chema, stateam uneori de vorba, indeosebi seara […]. Cand ma trimitea bunica in gradina sa-i aduc verde ata pentru supa, imi imaginam niste tufisuri in care cresteau mosoare de ata, ca niste bigudiuri verzi.

In atmosfera fantomatica si obsedanta, Iris, „magiciana cuvintelor”, reinvie, cu ajutorul memoriei, o lume apusa, contempland jocul demonilor invizibili din jurul sau.

Un roman despre amintire si uitare – emotionant, hipnotic, electrizant.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Gustul sâmburilor de măr
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS