Hagi-Murad

Hagi-Murad
Author:
Genres: Fictiune, Literatură clasică
Tags: Armenia, Azerbaidjan, Europa, Europa sociopolitică, Europa Transcontinentală și Asia, Georgia, Rusia
Publisher: Tehnopress
Publication Year: 2007
Length: 197

„Filozoful cel mare si dusmanul cel mare al filozofiei, cugetatorul adanc si tagaduitorul cugetarii, crestinul cel entuziast si provocatorul crestinismului (...) a fugit din mijlocul gloriei, si a uitat ca fuge din mijlocul datoriei...” Nicolae Iorga

About the Book

„Usca-se-va pamantul pe mormantul meu – si tu ma vei uita, mama mea draga! In tintirim creste-vor ierburi pe morminte – si-ti vor inabusi jalea si tie, batranul meu tata. Usca-se-vor lacrimile surorii mele, va zbura durerea din inima ei.
Numai tu, fratele meu cel mare, n-ai sa ma dai uitarii pana cand moartea mea nu mi-o vei razbuna. Nici tu, al doilea frate al meu, n-ai sa ma uiti, pana ce te vei culca in groapa alaturi de mine.
Arzator esti glonte, ce porti moartea cu tine, dar nu mi-ai fost tu oare rob credincios ? tarana neagra, care ai sa ma acoperi, nu te-am framantat eu oare cu a murgului copita? Rece esti, o, moarte, dar eu ti-am fost stapanul. Trupul meu lua-mi-va pamantul, sufletul meu primi-mi-va cerul”.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hagi-Murad
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS