Hanul Jamaica

Hanul Jamaica
Author:
Genres: Actiune&aventura, Carte ecranizata, Fictiune, Horror&Thriller&Mister, Istorie
Tags: Anglia, Europa, Europa de Nord, Marea Britanie
Publisher: RAO
Publication Year: 2007
Length: 320

Un succes urias si o carte pe care o citesti pe nerasuflate inca de la primele randuri.

About the Book

Un roman gotic plin de intrigi care amintesc de operele celebre, cum ar fi Jane Eyre, si La rascruce de vanturi. Roman de actiune, dar si de dragoste, cu o atmosfera adesea sumbra si strabatut de suspans (nu intamplator, romanul a fost ecranizat de Alfred Hitchcock).

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hanul Jamaica
Average rating:  
 0 reviews
Book Club Resources
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS