Harem. Lumea din spatele vălului

Harem. Lumea din spatele vălului
Author:
Genres: Istorie, Non-fictiune
Tags: Europa Transcontinentală și Asia, Turcia
Publisher: Leda
Publication Year: 2014
Length: 224

Misteriosul si fascinantul univers oriental este descris de Alev Lytle Croutier cu talent de povestitoare.

About the Book

Se intrepatrund in tesatura textului marturii lasate de femeile care au trait in haremurile de altadata, documente istorice, precum si memorii si jurnale de calatorie ale unor autori occidentali. O descriere la fel de hipnotica, de eleganta si de complexa ca un arabesc.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Harem. Lumea din spatele vălului
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS