Hortensia Papadat-Bengescu. Opere. Vol. I. Romane

Hortensia Papadat-Bengescu. Opere. Vol. I. Romane
Author:
Genre: Literatură clasică
Tags: Europa, Europa de Est, România
Publisher: Academia Română, Fundaţia Naţională pentru Ştiinţă şi Artă
Publication Year: 2012
Length: 1432

Vol. I cuprinde:

About the Book

Romane (Femeia în fața oglinzei, Balaurul, Fecioarele despletite, Concert din muzică de Bach, Drumul ascuns), ediție coordonată de Gabriela Omăt, text îngrijit de Eugenia Tudor Anton, note și comentarii de Eugenia Tudor Anton și Gabriela Omăt, studiu introductiv de Eugen Simion)

Cumpără de pe Fundația Națională pentru Știință și Artă

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hortensia Papadat-Bengescu. Opere. Vol. I. Romane
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS