Împătimiri diabolice

Împătimiri diabolice
Author:
Genre: Fictiune
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Allfa
Publication Year: 1998
Length: 244

Jules Amedee Barbey d 'Aurevilly(1808-1889) a facut studii de drept la Caen si Paris. Dupa sustinerea tezei de licenta incepe o viata de dandy, frecventand saloanele pariziene in voga. In 1847 devine redactor-sef al "Revue du monde catholique". Primele proze apar intre 1841-1843, dar succesul literar vine abia in 1851, cu publicarea operei "O veche amanta". "Impatimiri diabolice" (1874), posibilul testament literar al scriitorului este o culegere de nuvele a caror substanta epica se orchestreaza in jurul unor enigme in care cruzimea se imbina pana la confuzie cu galanteria. E o opera acida, scrisa intr-o limba bogata si scanteietoare, ce i-a adus lui d'Aurevilly nenumarate critici, reprosuri si scandaluri, carora autorul le-a facut fata cu suveran orgoliu.

About the Book
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Împătimiri diabolice
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS