În cafeneaua tinereții pierdute

În cafeneaua tinereții pierdute
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Art
Publication Year: 2012
Length: 176

In cafeneaua tineretii pierdute este un roman care respira parfumul boemilor ani '60 parizieni, cu bistrourile din Cartierul Latin ce gazduiesc nesfarsite intalniri ale artistilor si in care timpul pare ca sta in loc, suspendat intr-un etern al poeziei.

About the Book

In aceasta lume se refugiaza Louki, asa cum se prezinta Jacqueline Delanque, un personaj misterios si neinteles, in incercarea de a fugi de o viata care ameninta sa o striveasca prin rutina ei nemiloasa. Personajele lui Patrick Modiano sunt incarcate de farmecul unei vieti traite parca doar pentru a discuta despre sensul existentei si despre arta. Dar paradisul acesta nu le este oferit pentru totdeauna. Asemenea unor ingeri alungati dintr-un spatiu si dintr-un timp mitice, eroii lui Modiano se trezesc in cenusiul vietii cotidiene, lipsite de farmecul de altadata, cand totul parea posibil.

Romanul lui Modiano, dincolo de atmosfera nostalgica a unui Paris la care visam cu totii, dincolo de frivolitati, aventuri si iubiri pierdute, este si un roman al marilor intrebari despre viata.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Cumpără de pe Okian.ro

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

În cafeneaua tinereții pierdute
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS