În noaptea timpului

În noaptea timpului
Author:
Genres: Fictiune, Istorie
Tags: America de Nord, Europa, Europa de Sud, Spania, Statele Unite ale Americii
Publisher: Nemira
Publication Year: 2016
Length: 800

O capodopera de respiratie epica despre sangerosul Razboi Civil din Spania;
Proza lui Molina aminteste de Lev Tolstoi sau Ernst Hemingway;
Portretul unei lumi care dispare odata cu o mare iubire.

About the Book

Cartea este un roman-fluviu, cu o multime de personaje, amestecand fictiuni cu figuri reale, rutina din vreme de pace, cat si violenta grotesca a razboiului. Arhitectul Ignacio Abel, a carui poveste de dragoste se desfasoara in paralel cu povestea de razboi din Spania, pleca din Madridul mutilat spre New York. Printre razboaie exterioare si interioare, viata se construieste neincetat, printre dorinte si suferinte, dragostea traieste tulbure, asemenea epocii in care s-a nascut.

ANTONIO MUNOZ MOLINA este membru al Academiei Regale Spaniole din 1995, iar intre 2004-2006 a fost director al Centrului Cultural Cervantes din New York. Dupa ce a studiat istoria artei la Universitatea din Granada si jurnalismul, a debutat in anul 1984 cu volumul El Robinson urbano,urmat de mai multe lucrari, printre care El Invierno en Lisabona (1986), tribut adus jazzului si romanului noir. Pentru acest roman autorului i s-a decernat Premiul National pentru Literatura in Spania.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

În noaptea timpului
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS