Ingredientele iubirii

Ingredientele iubirii

Aurelie este patroana unui mic restaurant dintr-un cartier faimos al Parisului. Aflata intr-o pasa neagra, descopera cartea Surasul femeilor, scrisa de un presupus autor englez. Este uluita, pentru ca in carte apare restaurantul ei, iar eroina principala este... chiar ea! Cel care a scris cartea este redactorul-sef al unei edituri franceze, Andre. Care are o mare problema – a scris-o cu pseudonim, prezentand-o in editura ca... traducere din engleza!! Asta a facut din roman un mare succes in Franta, iar acum publicul il asteapta pe autorul englez! Aurelie isi propune sa-l invite pe autorul englez la masa in restaurantul ei, pentru a afla cum a ajuns ea in carte. Drept care ia legatura cu... Andre, caruia ii da o scrisoare catre autor. Urmarea este demna de orice film hollywoodian care sparge box-office-ul. Desi el este autorul cartii, Andre il aduce la Paris pe presupusul autor, caruia ii pusese poza pe coperta – Sam, fratele agentului literar cu care a „copt“ farsa. Sam insa este un simplu dentist dintr-un orasel de la marginea Londrei, vorbeste franceza stalcit si nu are habar de carti. Actiunea capata intorsaturi cu totul neasteptate, totul se desfasoara in viteza, iar in 16 decembrie (luni, de ziua lui Aurelie!) Andre ia cina cu Aurelie in restaurantul ei, „Timpul Cireselor“, substituindu-se printr-o manevra abila autorului, pentru care Aurelie pregatise un meniu special – menu d’amour – dupa o reteta secreta mostenita de la tatal ei. Numai ca happy-end-ul se amana. Cand Aurelie isi da seama ca a fost victima unei farse, se infurie si nu mai vrea sa stea de vorba cu Andre. Iar Andre se vede nevoit sa rezolve doua probleme – sa o convinga pe Aurelie ca nu minte si sa explice in editura incurcatura pe care a produs-o. Ii va lua destul de mult sa faca asta, insa in cele din urma va reusi.

About the Book

Nicolas Barreau – n. 1980, tata francez si mama nemtoaica, traieste in ambele tari, scrie in germana, unde a cucerit piata, devenind „peste noapte“ cel mai indragit autor de gen. Cunoaste foarte bine ambele culturi, ceea ce ii permite sa scrie ca un bun cunoscator al Parisului, unde a locuit si a studiat.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Ingredientele iubirii
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS