Întinsa mare a Sargaselor

Întinsa mare a Sargaselor
Author:
Genres: Dragoste, Fictiune, Literatura contemporana
Tags: America de Nord, Dominica
Publisher: Leda
Publication Year: 2007
Length: 216

Când apare, în 1966, Wide Sargasso Sea o consacră definitiv şi rapid pe autoarea sa, până atunci puţin cunoscută generaţiilor născute în a doua jumătate a secolului XX.

About the Book

În acest remarcabil roman, Jean Rhys (1890-1979) o salvează pe nebuna închisă în mansarda din Jane Eyre a lui Charlotte Brontë şi o aduce la viaţă în personajul frumoasei şi tragicei Antoinette Cosway. Cartea ne conduce pe fermecătoarea insulă caraibiana a lui Antoinette, un Eden luxuriant, dar devastat de conflictele tot mai acute între foştii sclavi şi familia moştenitoarei creole. Căsătoria ei cu englezul Rochester, aflat în vizită pe insulă, pare să ofere scăparea de suferinţe şi violenţă. Povestea de dragoste a celor doi capătă însă o turnură sinistră chiar înainte ca luna de miere să se fi terminat şi ei sunt prinşi in pânza de păianjen obsedantă, devoratoare a zvonurilor, istoriilor de demult şi trădării.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Întinsa mare a Sargaselor
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS