Într-o noapte întunecată ies din casa mea liniștită

Într-o noapte întunecată ies din casa mea liniștită
Author:
Genre: Literatura contemporana
Tags: Austria, Europa, Europa de Sud, Europa de Vest, Spania
Publisher: Paralela 45
Publication Year: 2007
Length: 216

Un farmacist dintr-un orasel din Austria, cu o inclinatie serioasa catre ciuperci salbatice -unele halucinogene, altele nu - porneste intr-o lunga calatorie cu masina, insotit de doi companioni accidentali: un poet care a incetat sa mai scrie si un fost campion olimpic.

About the Book

Ulterior, farmacistul povesteste aventurile acestei calatorii adevaratului narator al romanului, cerandu-i sa le puna pe hartie: in acest cadru pastrat intentionat in vag, cele mai onirice si mai uimitoare aventuri par deodata perfect logice: farmacistul isi pierde vocea, e batut de o vaduva pe care o va cauta mai tarziu, personaje amenintatoare sau figuri din trecutul celor trei calatori apar mereu in calea lor. Dar farmacistul trebuie sa continuie si sa-si incheie calatoria initiatica intr-o stepa metafizic vantoasa, (probabil) din Spania, unde regulile spatiului si timpului nu par sa se mai aplice. Un nou roman de exceptie al celui care este probabil cel mai mare – dar si cel mai nonconformist si controversat – scriitor austriac in viata.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Într-o noapte întunecată ies din casa mea liniștită
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS