Între două fronturi (1914-1918)

Între două fronturi (1914-1918)
Author:
Genres: Biografii, Istorie, Memorii&jurnale, Non-fictiune, Razboi
Tags: Europa, Europa de Est, Europa de Sud, Italia, România, Ucraina
Publisher: Editura Patria
Publication Year: 1935
Length: 324

Medicul Dominic Stanca, tatăl poetului şi actorului Dominic Stanca şi unchiul dramaturgului Radu Stanca şi al cronicarului dramatic Horia Stanca, este cunoscut mai ales prin intensa sa activitate pentru organizarea serviciului medical la Cluj, unde a inaugurat şi primul spital de obstretică-ginecologie, care îi poartă şi azi numele.

About the Book

Între două fronturi, este un memorial de război. În anul 1916, după ce a lucrat o perioadă ca medic militar la Viena, a fost trimis pe frontul din Est, în Volînia, apoi, pe cel de vest, în Italia. Cartea cuprinde astfel două părţi, care rememorează evenimente din cele două perioade menţionate (Pe frontul rusesc, Pe frontul italian).

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Între două fronturi (1914-1918)
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS