Iubeste-mă

Iubeste-mă
Author:
Series: Trilogia Beresford, Book 1
Genres: Dragoste, Fictiune, Istorie
Tags: Anglia, Europa, Europa de Nord, Europa de Sud, Marea Britanie, Spania
Publisher: Lider
Publication Year: 2014
Length: 367

"Iubeşte-mă" deschide o nouă trilogie a deja cunoscutei scriitoare spaniole Arlette Geneve. De această dată, eroii sunt barbaţii din familia Beresford, fraţii englezi ai Aurorei de Velasco, protagonista primului volum publicat în România - "Spinii dragostei".

About the Book

Acest prim volum al noii saga de familie se concentrează asupra fratelui mai mare – Christopher Beresford, reprezentantul Coroanei britanice. El este un bărbat rece şi morocănos, care nu crede în dragoste, până într-o zi când o întâlneşte pe Agata Martin. Încă din prima clipă, cei doi se iubesc şi se urăsc în acelaşi timp, dar împrejurările îi vor obliga să colaboreze. Această dragoste le va complica vieţile şi va îngreuna misiunea lui Christopher de a demasca un complot împotriva regelui Ferdinand al VII-lea al Spaniei.

Acţiunea este plasată în Anglia şi Spania, volumul trimiţând cititorii într-un moment istoric pasionant, cu intrigile, iubirile şi pericolele minunatului oraş Cordoba.

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Iubeste-mă
Average rating:  
 0 reviews
Other Carti-calatoare in "Trilogia Beresford"
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS