Jaques fatalistul și stăpânul său

Jaques fatalistul și stăpânul său
Author:
Genre: Science-fiction
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Paralela45
Publication Year: 2002
Length: 242

Jacques fatalistul si stapanul sau este unul dintre actele de nastere ale romanului modern si o adevarata lectie de literatura pentru fiecare noua generatie. Acrobatiile metatextuale ale naratiunii, jocurile de oglinzi, punerile in abis, transformarea cititorului in actant complice fac din acest roman picaresc o prefigurare a scrierilor postmoderne ale zilelor noastre. Traducerea lui Gellu Naum ofera echivalentele romanesti perfecte pentru o scriitura care, desi degajata, este presarata la tot pasul cu referinte culturale.

About the Book

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Jaques fatalistul și stăpânul său
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS