Julieta

Julieta
Author:
Genres: Dragoste, Fictiune
Tags: Europa, Europa de Sud, Italia
Publisher: Polirom
Publication Year: 2010
Length: 576

Tu ce ai face daca ai descoperi ca stramoasa ta este nimeni alta decat Julieta lui Shakespeare? Si ca in orasul natal te asteapta o mostenire de familie aflata sub apasarea unui blestem cumplit, dar si dragostea vietii tale, la fel de intensa ca in urma cu peste sase veacuri?

About the Book

Plin de mister, pasiune si suspans, romanul Julieta este o abordare inedita si indrazneata a povestii de dragoste care a stat la baza celebrei piese shakespeariene Romeo si Julieta. Cartea, a carei actiune se petrece, in cea mai mare parte, in decorul romantic al orasului Siena, descrie aventurile incredibile ale tinerei Julie Jacobs. Primind drept mostenire cheia unui seif misterios, aceasta descopera ca este urmasa frumoasei Giulietta, a carei iubire tragica pentru Romeo a zguduit nu doar Italia medievala, ci lumea intreaga. Cautand sa dezlege misterul unei fabuloase comori de familie, Julie afla in curand ca cele peste sase secole care o despart de evenimentele din 1340 n-au stins nici dusmania ancestrala dintre cele mai puternice clanuri ale Sienei, nici blestemul ce pare sa apese in continuare asupra lor si caruia este pe cale sa-i cada ea insasi victima. Singurul lucru capabil sa impiedice acest deznodamant este aparitia providentiala a lui Romeo – asta daca Julieta reuseste sa-l recunoasca sub actuala lui infatisare.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Julieta
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS