Locatarul himeric

Locatarul himeric
Author:
Genres: Carte ecranizata, Fictiune, Literatura contemporana
Tags: Europa, Europa de Vest, Franta
Publisher: Nemira
Publication Year: 2010
Length: 176

Cartea Locatarul himeric reprezinta romanul de debut al lui Roland Topor si a fost adaptat pentru marele ecran de cunoscutul regizor, Roman Polanski. Acesta face parte din colectia Babel a editurii Nemira. In Locatarul himeric, un individ se muta intr-un cartier nou si ajunge foarte rapid sa aiba conflicte cu vecinii lui din cauza ca face prea mult zgomot. Acesta trebuie fie sa se supuna dorintelor vecinilor lui, fie sa se revolte impotriva lor. Vecinii continua, insa, sa aiba comportamente din ce in ce mai ciudate si mai misterioase, indiferent de atitudinea noului locatar.

About the Book

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Okian.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Locatarul himeric
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS