Longitudinea – Povestea unui geniu

Longitudinea – Povestea unui geniu
Author:
Genre: Biografii
Tags: Europa, Europa de Nord, Marea Britanie
Publisher: Nemira
Publication Year: 2015
Length: 138

Povestea adevarata a geniului care a rezolvat cea mai mare enigma a stiintei din epoca sa, cu o prefata de Neil Armstrong, primul om care a pasit pe Luna.

About the Book

„O poveste cu intrigi, dar si o poveste despre stiinta… O carte plina de delicatese pentru oricine e interesat de istorie, geografie, astronomie, navigatie, stiinta ceasornicariei si, nu In ultimul rand, de banala si eterna ambitie si lacomie a omului.“- Philadelphia Inquirer

„O carte complicata si eleganta… Niciun romanciar ne-ar putea face mai mult decat a facut Dava Sobel In Longitudine. Povestea unui geniu. “ – Newsweek

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Nemira.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Longitudinea - Povestea unui geniu
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS