Luna şi doi bani jumate

Luna şi doi bani jumate

Luna și doi bani jumate pornește de la biografia iesita din comun a faimosului pictor francez Paul Gauguin.

About the Book

Charles Strickland, alter ego al lui Gauguin, este un agent de bursă londonez, care duce o viață așezatăÎn același timp, Strickland este posedat de o dorință fierbinte de a pictadorința care îl împinge spre un sacrificiu imens: părăsește Londrapleacă la Paris, apoi în Tahiti, lăsandu-i pe cei apropiați în mizerie. Departe de civilizație, Strickland pictează necontenit, devenind unul dintre cei mai mari pictori ai lumii. Chinurile și sfiasierea interioară ale agentului de bursă, care își urmează destinul indiferent de consecințe, devin un simbol al blestemului artistului de geniu, care plătește adeseori un preț mult prea mare pentru a-și urmă chemarea.

Luna și doi bani jumate a cunoscut mai multe ecranizăricea din 1959 avîndu-l în rolul principal pe Laurence Olivier.

Cumpără de pe Cartepedia.ro

Cumpără de pe Cărturești.ro

Cumpără de pe Elefant.ro

Cumpără de pe Libris.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Luna şi doi bani jumate
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS