Manifestul negru

Manifestul negru

În Rusia măcinată de griji a anului 1999, figuralui Igor Komarov respiră speranța. Numai că dincolo de această fațadă se ascunde un scelerat resentimentar a cărui icoană e Stalin și pe lângă care Jirinovski pare un tip prizabil și acomodant.

About the Book

Manifestul negru, documentul de circuit închis ce consfințește ținta reală a „binefăcatorului”, ajunge în mâinile occidentalilor.

Englezul Nigel Irvine și americanul Jason Monk se decis să caute împreună soluția pentru ca Rusia să nu cadă încă o dată pradă pogromurilor, purificării etnice și dictaturii sangvine.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Manifestul negru
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS