Martin Rattler. O palpitantă carte de aventuri

Martin Rattler. O palpitantă carte de aventuri
Author:
Genres: Actiune&aventura, Fictiune, Literatură clasică
Tags: America de Sud, Brazilia
Publisher: Solaris
Publication Year: 2007
Length: 208

Martin isi puse mainile pe frunte si privi in jos de pe stanca ce se ridica semeata in mijlocul campiei de sub el.

About the Book

Deodata sari in sus si isi acoperi ochii cu mainile ca si cum ar fi incercat sa alunge un lucru cumplit din fata sa. Apoi, tarandu-se cu grija catre marginea stancii, privi in jos, in timp ce o expresie de hotarare ferma i se asternea pe fata palida.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Martin Rattler. O palpitantă carte de aventuri
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS