Masele și puterea

Masele și puterea
Author:
Genres: Politica, Psihologie
Tags: Europa, Europa de Sud, Italia
Publisher: Nemira
Publication Year: 2009
Length: 672

Ivita initial din experienta celor doua mari tiranii ale secolului XX - hitlerismul si stalinismul -, cartea iese din cadrul strict istoric si devine o meditatie concret si pitoresc argumentata asupra naturii umane, definita constant prin dorinta de putere si prin pornirea de a-si subsuma masele ori de a se adapta lor.

About the Book

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Masele și puterea
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS