Max și felinele

Max și felinele
Author:
Genres: Fictiune, Literatura contemporana
Tags: America de Sud, Brazilia
Publisher: Univers
Publication Year: 2014
Length: 144

Max si felinele este cea de-a doua carte tradusa la Editura Univers, a brazilianului de origine basarabeana Moacyr Scliar, dupa Razboiul din Bom-Fim.

About the Book

Desi scris in 1981, romanul a starnit controverse cand Yann Martel a castigat Booker Prize pentru cartea lui din 2001, Viata lui Pi, o poveste suspect de asemanatoare. Max, protagonistul lui Scliar, dorind sa fuga de represiunea nazista, ajunge sa rataceasca pe apele oceanului, neavand ca insotitor de bord decat un jaguar. Daca si cum reuseste sa supravietuiasca ramane sa aflati pe cont propriu.

Cumpără de pe Elefant.ro

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Max și felinele
Average rating:  
 0 reviews
Vă recomandăm să urmăriți materialele video pe canalele youtube aferente pentru a vizualiza sursa, informatii suplimentare și alte materialele video relationate.
Textele folosite pentru prezentarea cărtilor aparțin editurilor.
Pentru a veni în ajutorul cititorilor noștri informațiile prezentate în site au incluse trimiteri către magazine online de încredere din România sau străinătate. Aceste trimiteri au la bază linkuri de marketing afiliat, programele de afiliere selectate caștigându-ne încrederea prin produsele și serviciile oferite. Opțiunea de achizitie a unui produs este însa strict decizia dumneavoastră și vă sfătuim să citiți cu atenție termenii și condițiile magazinelor respective înaintea oricărei achizitii.
Atenție la formatul cărții - tipărit sau electronic! Dacă produsul pe care îl doriți nu se mai află pe stoc vă sfătuim sa încercați la librării și anticariate.
Conversiile generate de dumneavoastră prin achizitionarea unui produs din aceste magazine vor fi folosite pentru dezvoltarea proiectului în viitor. Vă mulțumim.
WhatsApp
RSS